skip to Main Content
+36 30 9642 381 szarka.elizabeta@gmail.com

Prepare / Enrich tanácsadás – párkapcsolati teszt

Prepare / Enrich = Felkészítés / Gazdagítás. Egy olyan eszköztárról van szó, mely hatékony és objektív módon segít a párkapcsolat lényeges pontjait felismerni. Prof. Dr. David Olson, a híres Minnesotai Egyetem professzora dolgozta ki. Negyven év kitartó kutatása áll mögötte, és világszerte a legmegbízhatóbb párkapcsolati tesztnek minősül.

Az eszköztár a kapcsolat alábbi területeire összpontosít:

* Elvárások a kapcsolat felé ill. kapcsolati megelégedettség

* Személyiség

* Kommunikáció

* Konfliktuskezelés

* Pénzügyek

* Szabadidő

* Szexualitás

* Gyerekek és szülői szerep

* Család és barátok

* Szerepértelmezés

* Lelkiség

 

Amiben segít:

* Azonosítja a kapcsolat erősségeit és növekedési területeit

* A kapcsolat fontos területeinek megbeszélésére ösztönöz

* Prevenciós eszköz, mert időben felismerteti a problémás területeket

 

Prepare / Enrich teszt típusai:

Különböző életszakaszokban más és más jellegű kihívásokkal néznek szembe a párok, ezért többféle teszt kitöltésére van lehetőség:

* PREPAREházasság előtt álló, gyermektelen párok részére

* PREPARE MKházasság előtt álló párok részére, ahol legalább az egyik félnek van gyermeke korábbi kapcsolatából (mozaik család)

* ENRICHházasságban vagy élettársi kapcsolatban élő párok részére

* MATE50 év feletti párok részére

A tesztet mindkét félnek ki kell töltenie. A kitöltés kb. 35-45 percet vesz igénybe. Kitölthető papír alapon egy személyes konzultáció alkalmával, vagy online módon is.

 

Ha érdekel, milyen állapotban van most a párkapcsolatod, töltsétek ki a

Kapcsolatleltár nevű online Prepare/Enrich kérdőívet.

 

Kitöltés után egy kb. 15 oldalas értékelést kaptok, mely feltérképezi a kapcsolat legfontosabb területeit, megmutatja mely területeken tudtok nagyon jól együttműködni, és mely területeken érdemes dolgozni. A teszt érdemi kiértékelésében szakképzett tanácsadóként segítek. Ha a kitöltött teszt eredményeivel érkeztek személyes konzultációra, sokkal gyorsabban lehet haladni. A teszt eredményeinek ismeretében már célirányosan tudok kérdezni, segíteni. A kapott információk alapján egy személyre szabott tanácsadói programot állítok össze számotokra.

“A Prepare/Enrich magyarországi képviselője: Ketten Együtt Házassági Műhely. A jogtulajdonos Life Innovations Ltd. a PREPARE/ENRICH képviseletére Magyarországon a Ketten Együtt Házassági Műhelyt bízta meg.”

 

Back To Top