skip to Main Content
+36 30 9642 381 szarka.elizabeta@gmail.com
2 Dolog Mely Közted és Az álmod Között áll

2 dolog mely közted és az álmod között áll

Van a ma, és van a vágyott holnap. Közöttük a híd, melyen át kellene menni. Van, hogy átjutunk, van, hogy elfáradunk fél úton, és olyan is van, hogy el sem indulunk. Vajon mi az ok?

Sok év tapasztalatából tudom, hogy sok-sok minden lehet, de mostanában az alábbi kettő foglalkoztat:

  1. Nincs nekem időm a jövőmmel, célokkal foglalkozni! Annyira túlterhelt vagyok már most is, hogy nincs erre energiám! Örülök, ha le tudok ülni 5 percre…

Ismerős? Én pontosan tudom, milyen érzés! DE! Valami mást is megtanultam:

  • Nem azért nincs jövőképed és célod mert túlterhelt vagy, hanem azért vagy túlterhelt mert nincs egy nagyobb képed arról, hogy milyen életet szeretnél élni!
  • Az állandó időhiány egy gyakori kifogás arra, hogy ne kelljen kapcsolódni az álmoddal.

Ha nincs egy stabil irány, akkor nincsenek világos prioritások, nincsenek világos határok, igy könnyen igent mondasz olyan dolgokra is, melyekre igazából nemet kellene.

Hogy mit tehetsz? Fogalmazd meg magadnak, mi lenne számodra a vágyott jövő, mi lenne számodra a boldogság, a siker. Ennek a birtokában már jobban látszanak a prioritások, és ha ránézel a tennivalóid listájára, tudni fogod, minek van ott a helye, és mi az, ami hosszú távon nem szolgál téged és törölni kellene…

2) Mások már sokkal sikeresebbek abban, amivel foglalkozni szeretnék, akkor minek erőlködjek?

Ne felejtsd el, ők is kezdték valahol! Ők is buktak, hibáztak. Nekik is voltak kétségeik a tehetségükkel, az útjukkal, a lehetőségeikkel kapcsolatban. De szerették magukat annyira, hogy a félelmeik ellenére is az álmukat választották! Szerették magukat annyira, hogy mertek többre-másra vágyni.

Többre vágyni nem azt jelenti, hogy nem vagy hálás mindenért, amid van. Többre vágyni azt jelenti, hogy kinőtted az életed eddigi kereteit.

Többre vágyni azt jelenti, hogy használni akarod a teremtő erődet, létre akarsz hozni valamit a világban, ami belőled születik.

Ha összekapcsolódsz a vágyaddal…meg fogod találni magadban a vágyad eléréséhez szükséges erőt is! Benned van! Képes vagy rá!

Back To Top